• News
  • Press

/News/ Wine Mechanics and Chill
11 21

Nu lanserar vi boxen "Wine Mechanics and Chill" för total relax och hemmanjutning. En samling delikatesser noga utvalda och framtagna för att njutas med vår Wine Mechanic Syrah 2018.

Alla spenderar just nu lite extra mycket tid i hemmet och vi har därför tagit fram denna boxen som en vitamininjektion mot eventuell tristess. Om inte Muhammed kan komma till Wine Mechanics så får Wine Mechanics komma till Muhammed. Typ.

Den optimala njutningslådan tillsammans med Wine Mechanic Syrah 2018 innehåller hemkokt tomat- & kvittenkompott, en galet god Roquefortsalami från franska Ardèche (ett långt stenkast från vingården där våra Syrah-druvor växer), rostat surdegsknäcke samt en fantastisk kittost, gjord i Slakthuset av vår granne Cityysteriet. Johan Rudh från Cityysteriet: "Mick & Kim, vår mjuka kittost, lagras 9 1/2 vecka och är modellerad på de typiska franska kittostarna. En välmogen Munster kan vara en bra smakreferens. Precis som med våra andra ostar jobbar vi med obehandlad mjölk, småskaligt producerad på Orust. Just de ostar som går med i Wine Mechanics-boxen känner vi lite extra för. Det är nämligen vår premiärbatch av kittost producerad i Slakthuset. Och vi är riktigt nöjda med den!"

Den sista pusselbiten för en storartad och lyckosam hemmakväll, vinet, ordnar du på Systembolaget eller via Winefinder. För tydlighets skull så tar vi det en gång till...

1. Beställ/köp "Wine Mechanics and Chill" i vår webshop, hämta hos oss. Innehållet är anpassat för två personer.

2. Fixa en flaska Wine Mechanic Syrah 2018 på Systembolaget (finns på hyllan i 14 butiker eller att beställa till din lokala butik. Eller så beställer du hem från winefinder.se direkt till dörren.)

3. Korka upp, duka fram, tänd doftljuset, sätt på valfri CD/LP med Julio Iglesias - resten löser sig själv.

Ta en schysst bild och använd #winemechanicsandchill för chansen att vinna två par padelstrumpor. Lycka till!