• News
  • Press

/News/ Mattias Alkberg – live at the winery.
11 13

Det finns ingen vettigare människa på jorden än Mattias Alkberg. Inte om du frågar vår vinmakare. Om våra viner hade öron så skulle de spenderat halva sin uppväxt i tankarna och ekfaten med att lyssna på Matti. Han är något av en husgud hos oss, du har väl druckit "Bit i kudden, skattebetalare", vår pinot noir? Hur j-kla kul är det inte då att han kommer och kör en inklusiv/exklusiv spelning i vineriet mitt i den mörkaste tiden på året!?

"Bodensia" är Mattias Alkbergs första soloskiva på tre år. Åren mellan då och nu har han turnerat, satt upp föreställningar och släppt album med Södra Sverige.
– Vi ville göra en skiva som skulle vara omöjlig att spela live. Trehänt piano, sång som spänner över fler oktaver än vad åtminstone dessa dödliga klarar. Men det är klart det ska turneras. Det är en del av mig numera, säger Mattias Alkberg.

Vi startar kvällen klockan 18:00 med en finfin fyrarätters meny följt av spelning klockan 20:30. Det finns 50 sittplatser, vi placerar alla bokningar i ordningen de bokas så ju tidigare bokning, desto närmare scenen. I biljettpriset ingår musik och mat, dryck köpes på plats. Givetvis har vi en luftig och säker miljö för att kunna genomföra detta på ett så säkert sätt som möjligt i dessa tider.