• News
  • Press
  • Book a table
  • LUNCH: – DINNER: Thursday- Saturday 16-22 PHONE: 031-790 43 00 —

/News/ Bli tankkompis.
05 03

Göteborg fyller 400 i år och vi har varit med under tre av dessa. Vi satsade allt när vi bestämde oss för att förverkliga vår dröm om att bygga stans första vineri och var förberedda på att jobba hårt för att få det att funka. Vi är otroligt stolta över det vi har lyckats (och misslyckats) med hittills.

- Tillverkat & sålt 100.000 flaskor göteborgskt vin

- Välkomnat över 60.000 gäster i vineriet och restaurangen

- Exporterat våra viner till fyra länder

- Genomfört 182 vinevent

- Två årgångar i rad sålt slut alla andelar i vår fatklubb- Blivit utnämnda till årets krog i Göteborg, årets stadsdelsförbättrare, årets mest originella vinlista, vunnit ett Silverägg...

Sen kom det en pandemi.

Det är inget att hymla med, det senaste året har varit enormt ovisst och tufft. För många av oss.Det har varit rejäl uppförsbacke för vår krog till följd av restriktionerna och senfärdiga statliga stöd. Alla större event har ställts in vilket medfört att vi fått tvingats dra i handbromsen, ställa om verksamheten, säga hej då till fina kollegor och pausa framtidssatsningar. Men, vi har överlevt.

Nu ser vi ljuset i tunneln och vill, med din hjälp, växla upp. Vår vinproduktion och vinförsäljning har stadigt vuxit under de tre åren och vi vill nu öka produktionen under hösten. För att kunna göra detta behöver vi investera i nya ståltankar, ekfat och druvor. Vårt mål är att med hjälp av er vinhjältar och gräsrötter dra in 200.000 kr. Pengarna ska användas till att köpa en 1600 liters ståltank från vår tyska leverantör Speidel och fem nya ekfat i olika storlekar. Resten av stålarna ska användas till att finansiera nya druvinköp i höst. Allt detta kommer du som Tankkompis kunna följa.

Du som blir Tankkompis får första tjing på vinet som görs i den nya tanken och blir också förevigad med ditt namn på tanken.Ert stöd betyder allt för oss, utan er inget Wine Mechanics. Var med och hjälp oss studsa tillbaka efter det trista året som varit och fortsätta bygga vidare på vår dröm att göra Sverige till ett roligare vinland.

För att bli Tankkompis så swishar du 500 spänn till 123 293 3893 och anger din mejl i kommentaren. Tack som f-n.